Velkommen nytår!

Getaway

img_2675

Så blev det endelig marts, og dagen for en længe ventet veninde getaway var endelig kommet!

Vejret skrev ikke ligefrem forår, selvom kalenderen for længst havde annonceret, at første forårsmåned var startet, og derfor kunne denne getaway ikke være kommet på et bedre tidspunkt. Tempoet skulle sættes ned og det blev det, på Comwell Borupgaard, med et af de bedste mennesker jeg kender.

Vi ankom lidt efter kl. 14 lørdag, tjekkede ind og smuttede straks op på værelset. Et værelse med alt hvad man har brug for, og i en god størrelse. Herefter gik turen til spa-afdelingen, hvor vi fik placeret os selv i diverse sauna’er, med gran på gulvet eller damp i massevis. Vi fik padlet rundt i opvarmet pool, dyppet os i en iskold en af slagsen og boblet rundt i et dejlig varmt boblebad. Det var fantastisk, og selvom der var en del mennekser sådan en lørdag eftermiddag, følte man ikke at man sad lårene af hinanden.

Da middagstiden nærmede sig, smuttede vi på værelset og skiftede til vores aften outfit, og så gik turen mod baren. Vores ophold var inklusiv en tre retters menu og en velkomstdrink, og åbentbart også en lille starter, i form af en lille lakse anretning.

Det var en rigtig god middag og stemningen i restauranten var god, med live musik og et opmærksomt personale, der sørgede for kolde drikke og varme retter.

Efter middagen og et lille ekstra smut i baren, gik vi på værelset og sludrede indtil vi faldt om, glade, trætte og mætte.

Søndag morgen smuttede vi, efter et mislykket forsøg på at sove længe, i spa’en igen, og denne gang gik vi også en tur udenfor til deres udendørs boblebad. Her tror jeg vi kunne have siddet resten af dagen. Det var fantastisk at sidde i kulden, indhyllet i varme bobler, og med naturen som kulisse. Vi blev hurtigt enige om, at når vi engang kom forbi igen, for det skal vi med garanti, så skulle vi starte udenfor. Og prøve saunagus, for det nåede vi heller ikke denne gang.

Efter et veloverstået morgenmad, som indeholdt alt hvad hjertet kunne begære, bevægede vi os hjem til hverdagen igen. Trætte, men på den helt rigtige, afslappede måde, og med ny energi på kontoen.

Så tak til Comwell Borupgaard, vi kommer helt sikkert retur en dag! Og bare for en god ordens skyld, er dette indlæg på ingen måde sponsoreret, men bare en fortælling og en anbefaling fra mig til jer, om at trække stikket engang imellem – det er fantastisk hvad et døgn velvære kan gøre.

img_2673

Fra værelset

img_2686

Vores velkomstdrink og starters.

img_2730

Desserten.

img_2712

Og så fik jeg også et stenslag… Som over natten, blev til en revne… Men det kunne ikke ødelægge mit humør, efter denne fantastiske weekend.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen nytår!