Om at bande i bilen

Festivitas i det sønderjyske

image3

Så stod det på familie tur til det Sønderjyske. To af mine ynglingsmennesker havde slået deres fødselsdage sammen og holdte kæmpe 100 års fødselsdag, med telt i haven og hele molevitten.

Det var vores første lange køretur med Valdemar. Men hold nu op han er en tålmodig lille gut, som når han ikke sov sad og legede lidt med en taskerem (som åbenbart er bedre end legetøj?).

Vi holdte en lille køre pause på Fyn, hvor vi fik lidt og spise og strukket benene, og for Valdemars vedkommende den lille ryg.
Men turen frem og tilbage gik super fint og det var en dejlig fest, hvor de voksne snakkede og børnene legede, og alle hyggede sig.

Vi havde lejet et værelse hos en lokal, en ældre dame, hvis hus lå en kilometers penge fra der hvor festen skulle holdes. Det var super billigt, nemt og så lavede hun kæmpe morgenbord til os også! Win!
Efter morgenmaden og en tur over grænsen, for at købe (en masse) slik og sodavand, vendte vi snuden hjemad. Mange kilometer på kort tid, men var bestemt køreturen værd, for hold nu op hvor var det bare hyggeligt!

Der blev spist en hel del af denne lækre sag.

Der blev spist en hel del af denne lækre sag.

Festet til den lyse morgen blev der ikke, for vores vedkommende ihvertfald. Der er en lille gut der forventer morgenmaden serveret kl. 6:30, som vanligt.

Kærligst
Iben 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bande i bilen