Plukker frugt med en brugt frugtplukker

Funny sunday on a monday

img_7559

I går var faktisk en rigtig dejlig dag. Solen skinnede og himlen var blå, og selvom vi alle er lidt trætte herhjemme, grundet skift i institutioner og arbejdsliv, så var det alligevel for godt vejr til at blive inde og tøffe rundt. Så vi startede med en tur til Frydenlund frugtplantage, og da vejret blev bedre og bedre i løbet af dagen, tog vi også en tur til Charlottenlund Fort.

Her måtte jeg konstatere, at jeg i år har været alt for lidt på stranden. Jeg tror jeg har gået og ventet på at sommeren rigtig skulle komme, og i ventetiden gået lidt glip af den. I hvertfald når det gælder strandture. For selv om jeg syntes det var for koldt til at springe i bølgen blå, så var det helt perfekt soppevejr.

Børnene hyggede sig med tang og sand, og vi hyggede med dem, og jeg måtte konstatere, at jeg skal meget mere på stranden. Der er noget helt vildt hyggeligt og teraputisk over lyden af bølger og sand mellem tæerne. Jeg håber der lige er et par soskinsdage tilbage i år, og så ved jeg godt hvor jeg skal hen.

fullsizerender-8

img_7577-1

fullsizerender-4

fullsizerender-6

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plukker frugt med en brugt frugtplukker