Blog Of Birthday

Det er da sjovt!

img_3353

Min blog har stået stille længe. Jeg har simpelthen ikke vidst hvad jeg ville, hverken med den eller alt muligt andet i mit liv, så derfor denne stand-by tid. Men mere om det en anden dag.

Idag står den på skønne børn med skøn fantasi. Jeg elsker den ærlige og umiddelbare facon børn har, og bliver altid overrasket over, hvad de kan få flere timers legetid til at gå med.

Som idag, da jeg hentede min ældste søn Villads i institutionen. Han havde, for en gang skyld, lyst til at tage med hjem. For det meste er det sådan når jeg henter, at jeg får kommentaren:”Ej helt ærligt mor, du kommer lige midt i legen”, og så kræver det en del mere overtalelse, før han går med ud af døren.

Men idag var det rimeligt sent, så ham og bedstevennen havde været igang med en leg længe på legepladsen. Og hvad legede de så? De legede at, Villads var hunden der gik og lagde lorte rundt omkring i sandkassen, og bedstevennen samlede dem op.

Helt ærligt,

Det er sgu da sjovt.

Og med den lille historie, ønsker jeg jer en skøn aften i slutningen af april, med hagl hamrende på ruden. Herhjemme blir den brugt med dyner i sofaen og flødekartofler i ovnen.

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Birthday