Når underboen klager...

Alexander Fluedræber

FullSizeRender-1

Nogle gange er hverdage, som bliver til en pre-weekend, bare det bedste. Som du kan læse HER, holdt vi forrige fredag fri, sammen med onkel Alexander og Mormor.

Det var meningen, da sommeren pludselig var vendt tilbage, at vi skulle ha´været et smut på stranden, men da vi endelig landede hjemme hos mormor, var det som om alle mere havde lyst at slappe af og lege i haven.

Det var super hyggeligt, og Alexander var som altid en god hjælper. Blandt andet når det kommer til at fange fluer. Alexander hader fluer, eller luer, som han plejede at kalde dem, og har derfor et mindre arsenal af fluesmækkere. Der var et par fluer der havde forvildet sig ind i stuen, hvilket de nok idag ønsker de ikke havde, for der mødte de ham her:

Det skal siges at det kun var en flue, der led den grusomme fluesmækker-død. Efter det stykke arbejde gik Alexander tilbage til Netflix på værelset, man skal jo heller ikke overdrive vel?

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når underboen klager...