Om at blive top fed i sin ferie

Legebørn

Jeg tænker tit på om jeg nu giver mine børn nok oplevelser, eller om de i denne medietid, bruger lidt for meget tid foran en skærm, i form af ipad eller fjernsyn.

Men når jeg så ser mine drenge lege, bliver jeg bekræftet i, at deres fantasi ihvertfald ikke fejler noget, og at de faktisk er ret gode til at lege. Og foretrækker det, de fleste gange. Og det er fedt. Jeg er ikke den store legemor, er nok ikke særlig god til det, men der inspirerer mine børn mig virkelig meget.

IMG_6429

Her er billede af et tæppe, som Villads har lavet om til en pacman bane. Den gule klods kan åbnes, og er pacman. De små blå klodser er spøgelser, og den hvide klods en frugt, som giver pacman ekstra point.

Min egen barndom var proppet med maling, musik, instrumenter, teater og andre kreative indfald. Jeg gik på en skole der satte den kreative del af læringen ligeså højt, som den boglige. Og nøj hvor er jeg glad for jeg har fået alle de værdier med mig.

Jeg håber at kunne give det samme til mine børn, både ved valg af skole, men også herhjemme, hvor jeg har planer om at der virkelig skal gang i noget maling snart.

Og indtil jeg får købt ind til det projekt, vil jeg glæde mig over at mine børn har en vild fantasi, og er super gode til at lege. Og huske at en god Disney film i sofaen, også skal være en del af barnsdommen.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive top fed i sin ferie