Fantastisk (sommer) legetøj til ungerne!

Når man sidder fast i veteran bilerne

IMG_7809

Så får man en ekstra tur!

Det oplevede min storebror idag, da vi var en tur i tivoli. Vi skulle endnu engang fejre Alexanders fødselsdag. Det var oprindeligt en fødselsdagsbrunch vi skulle til, men da lillesøster har været i Serbien og først kom hjem idag, udskød vi brunchen til hele familien kunne samles, og smuttede i Tivoli istedet. 

IMG_7786

Der blev prøvet sporvogne, skibe og veteranbiler. Sidstnævnte blev en dobbelt tur for min storebror og far. Min storebror turde (Grundet hans handicap, læs mere her) ikke køre turen alene, og måtte derfor have far med. Det skal lige siges at man bliver pænt presset i sådan en veteran vil, når to granvoksne mænd skal sidde i den. Og da den ikke nåede at stå stille lang nok tid til, at de kunne nå at komme af, ja så måtte de tage en tur mere rundt, for ikke at lave trafikprop. Jeg tror nu min storebror syntes det var en fest med en ekstra tur, da han altid har holdt meget af veteranbilerne. 

IMG_7798

Alexander og Villads, tog hver deres veteran bil, hvilket sgisme er sejt! Og Villads tør så meget nu, også de hurtige små sejlskibe. Det er vildt så hurtigt ens børn bliver store!

IMG_7808

En fantastisk tur i tivoli er slut og vi er vel hjemme igen. Men sidder nu stadig og griner over, at Mads og far har siddet fast i Veteran bilerne.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk (sommer) legetøj til ungerne!