Huskøb!

Koncerter #2

IMG_7975

Så var det koncert tid igen. Denne gang fredagsrock i Tivoli. Jeg undres hver gang over at man kan have så dårlig lyd, men tror jeg glemmer det, fordi jeg elsker stemningen i tivoli. Det at stå i hjertet af københavn og få en stemning af festival. Men igår blev det lige lidt for meget, da højtalerne begyndte at skratte. Ja sådan lød det, og det lød ikke som om det var meningen.

Koncerten var med “De Eneste To”.

To sangere som virkelig kan supplere hinanden, på den fede måde. Og det gjorde de også igår, desværre nåede energien bare ikke ud til publikum, eller rettere nåede ikke så langt så den ramte mig, der stod et godt stykke tilbage.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at de gerne ville, og de gjorde også et ihærdigt forsøg på at få menneskemængden “op i gear”, men det var bare en lidt flad fornemmelse man gik hjem med. Jeg vil super gerne opleve “De Eneste To” igen. Jeg tror at en scene som Arena på Roskilde festival ville være fantastisk for dem, eller et lukket spillested hvor man rigtig kan mærke deres energi.

Kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huskøb!