Total syg lørdag...

Kærestetid

IMG_3421

Kærestetid er en dejlig tid. Og selvom kæresten og jeg er sammen hver dag, og har været det de sidste 15 år, er det ikke så tit vi tager ud sammen bare os to, og får hygget og snakket. Men det gjorde vi i fredags. Jeg havde fået en tur ud og spise og i biografen af kæresten i julegave.

Og NØJ hvor var det bare topdejligt!

Selvom daten startede med at en meget stor og meget fuld mand faldt bagover, lige så lang han var, og landede lige foran os på vej op af rulletrappen. Efter at vi havde fået ham på benene igen, og tjekket han var ok, forsatte vi vores tur som startede på resturant The Italian, inde ved Rådhuspladsen. Et super hyggeligt sted, med skøn mad og så det ikke dyrt, 3 retter for 250 kr. Det er helt ok hvis du spørger mig!

Efter et dejligt måltid, vendte vi snuden mod CinemaxX, hvor vi lige skulle nå at se den nyeste Star Wars film. Som kæmpe Star Wars fan har det været svært at vente, og er glad for jeg nåede at se den i biografen.

IMG_3425

IMG_3433

Og så fik vi sovet. For første gang i meget lang tid fik vi sovet en ordentlig søvn, uden nogle børn der vækkede én, eller alkohol i blodet som kunne forstyrre ens nattesøvn.

Ganske enkelt perfekt!

Kærligt

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total syg lørdag...