Bikini

Ingeniør Spørge Jørgen og Pædagog Handleplan

IMG_9111

Hold nu op hvor verdener mødes engang imellem, og nogle gange dem der ligner hinanden mindst.

Min kæreste er ingeniør. Han er tænker og vender og drejer. Jeg er pædagog, tænker, vender og drejer knap så meget, men handler og prøver ting af. Der er plusser og minusser ved begge metoder. En af minusserne ved min metode er (helt sikkert), at jeg nogle gange handler for hurtigt. Ved min kærestes er det at alt ting går i stå.

Såååå, det at vi f.eks. skulle bage en halv million muffins til en fest mega sent om aftenen efter en lang dag, gav ikke det bedste fundament for forståelse af hinandens forskellige arbejdsgange.

Min kæreste spørger meget; om alt muligt. Jeg finder svarene, og det er ikke fordi jeg selv kender dem, men jeg slår f.eks. meget op på nettet, eller jeg tæller når jeg får spørgsmålet; “Hvor mange muffins har vi bagt nu?”

Jeg ved ikke om det er fordi han regner med jeg har det forkromede overblik, som jeg nok tit signalere, fordi jeg hader ikke at have styr på alt, men i sandhed sjældent har.

Jeg har hørt at man skulle lære en masse af at opsøge og samarbejde med de mennesker man er mest uenige med.
Tjek. Jeg må have lært en masse, for den aften gik bølgerne til tider højt i det lille køkken.

kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini