Nytår i uldsokker, børnelogik og et halvtomt glas

Stilhed før travlhed

img_0575

Jeg er så heldig at jeg ikke skal på arbejde idag, faktisk har hele familien taget en ekstra feriedag. Det var mest tanken om at starte 2017 en mandag morgen kl.6, der fik mig til at sige stop, jeg blir nødt til at starte et nyt år anderledes. Så det blev til en ekstra feriedag, som jeg virkelig sætter pris på.

img_3298

For selvom jeg vågnede op til det her syn efter nytårsfesten, som var helt fantastisk (Kæmpe tak til manden min), så er det nu rart med en ekstra feriedag, som jeg tænker skal bruges til:

  • At få skiftet indmaden i min kalender, og få skrevet alle fødselsdage og allerede eksisterende 2017 aftaler ind.
  • Få styr på madplanen. For nu hvor jeg har fået et nyt skema på arbejdet, har vi også fået en ny ugeplan. Og der skal planlægges mad, så det ikke ender i take-away og knap så sunde løsninger.
  • Apropos sundhed, skal der udtænkes sunde retter, med mere grønt og mindre kød. Gode, sunde, nemme hverdagsretter, eller hvor man kan finde dem, modtages med kyshånd.
  • Vi skal på en lille tur, tror det bliver med toget, og få byttet de sidste julegaver.
  • Og så skal der også planlægges træning, som har stået stille i stort set hele december.

Alt i alt noget planlægning og noget systematisering, inden det nye år rigtigt går igang. For det bliver en travl, men spændende, start.

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i uldsokker, børnelogik og et halvtomt glas