Operation Rygestop#1

Ekstra gaver til børnefødselsdag?

GetAttachment[1] (12)

Har været til børnefødselsdag med masser af mad og ikke mindst kage. Og ikke en hvilken som helst kage, nej, den dejligste kagemand. Så nu står aftenen i sukkerchokkets tegn. Men det var en dejlig fest og den lille gut fik masser af gaver.

Jeg har tænkt lidt på det der med gaver og børnefødselsdag. At købe gaven til en 2 årig er egentlig nemt nok – denne gang blev det en kæmpe stor ambulance. Men da jeg havde købt den og fortalt min ældste søn på 4 år, at det ikke var til ham, proklamerede han at han også skulle have en gave. Men skal han nu også det?

Jeg ved der er meget delte meninger om ekstra gaver til søskende, eller de andre børn der er til festen. Jeg er selv opdraget med ekstra gaver. En lille gave, så man ikke følte sig helt glemt på sin søster eller brors fødselsdag. Da jeg var en 6-7 år tror jeg det stoppede med ekstra gaver. Og det gav fin mening, da jeg på det tidspunkt ikke havde behovet for gaven som hidtil.

Jeg valgte idag at købe en lille ekstra gave, både til fødselarens søster og til Villads. Det har jeg egentlig altid gjort. Jeg tjekker selvfølgelig med de pågældende forældre, om det er iorden med dem, i tilfælde af at de har fravalgt konceptet om ekstra gaver i deres familie.

Jeg blev så glad da jeg var barn for ekstra gaven, der gjorde at jeg følte mig husket på den dag, hvor alt fokus var på bror eller søster. Det er jo nok også derfor jeg gør som jeg gør idag. Man giver jo det videre, som man selv husker som godt fra sin egen barndom.

Rigtig god aften til alle!

kærligst

Iben

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation Rygestop#1