Hvorfor skal man spise rosenkål?
Eller noget andet man ikke bryder sig om? Jeg er flere gange faldet over mad inspiration artikler, hvor det bliver beskrevet, at hvis man ikke kan lide ting, så kan det blandes eller blendes med noget, og hokus pokus så kan du lide rosenkål, eller hvad det nu er, der ikke er i zen med dine smagsløg. For mig ville det måske være makrel. Bryder du dig ikke om makrel? Så prøv at lave det her.
Øhhh nej. Jeg har hverken lyst eller behov for at bruge en masse tid og energi, på at lave en ret med en ingrediens, jeg virkelig ikke kan lide.
Der er da rigeligt med mad, så man kan nemt undgå de madvarer, man virkelig ikke kan lide. Så hvorfor er det så vigtigt? Selvfølgelig kan der være næringsmæssige fordele ved nogle madvare fremfor andre, men det er særdeles sjælendt, at det kun er den madvare der har de næringsmæssige fordele. Så jeg tror jeg holder mig til det jeg kan lide, selvfølgelig vil jeg udfordre mine smagsløg og smage nye ting, men jeg vil holde mig fra at spise det jeg ved jeg ikke kan lide.
Kærligst
Iben
Kærligst
Ingen kommentarer endnu