Jeg er migræniker

Sugar Addict

slik copy

Bortset fra rygning, har jeg en tendens til at ‘ryge’ tilbage i gamle vaner mht. sukker.

Jeg har altid været en sukkergris, der hellere spiste slik og toiletpapir, end at spise faste måltider. Igennem tiden, har jeg heldigvis lært at spise normalt.

Det med at dyrke motion og leve sundt, kom i en sen alder, men tænker jeg over det, var jeg faktisk tidligere ude end så mange andre. Jeg holder af at løbe (gør det dog sjældent for tiden) og lærte at erstatte slik og chokolade med alternativer, da jeg endelig begyndte at tage hensyn til mine allergier.

Efter julen og div. ferier, har Manden og jeg har lavet et væddemål, der lyder på, ikke at spise raffineret sukker i 3mndr. Indtil videre har vi klaret 28 dage uden problemer, da vi i stedet har spist en masse dadelkugler. Der findes masser af andre alternativer, men disse er hurtige at lave i store portioner og til en billig penge.

Det eneste vi har savnet er ketchup til de ovnbagte fritter, men sådan skærer man automatisk også ned for mængden af kulhydrater.

Det er skræmmende så mange produkter der indeholder sukker, for ikke at glemme diverse tilsætningsstoffer og e-numre. Jeg forsøger ikke at være hellig, men da jeg opdagede at mit kyllingepålæg og stort set alle krydderpastaer/-blandinger indeholder sukker, blev jeg ekstra opmærksom på, at bruge friske råvarer.

Så lad det være et ‘heads up’ til jer derude, som ønsker at skærer ned på sukker eller kvitte det helt!

Sofie

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er migræniker