Blog Of Friday #14

Blog Of Friday #15

IMG_7675-1

Det kan godt være jeg først har officielt juleferie den 23 december, men må indrømme jeg er gået på ferie standby. Derfor er jeg heller ikke den mest aktive herinde på bloggen, men jeg lover at vende stærkt tilbage, når jeg lige har holdt lidt ferie.

Men jule standby eller ej, så bliver det stadig fredag, så her er ugens Blog Of Friday.

img_0664-jpg

Min uge startede med en tur over storebælt, til en weekend i Sønderjylland, hvor min familie holdte julefrokost. Hold op en skøn fest, med masser af hygge, sang og musik.

img_0682-jpg-1

Villads har gået sit første Luciaoptog. Det er altså noget helt specielt (ihvertfald når det er ens egne børn, må jo indrømme det er første gang vi deltager i arrangementet…) men hvor var det bare fint, og han klarede det så godt.

img_0706-jpg

Villads og jeg har også været en tur forbi julemanden. Villads blev igen i år hevet op på scenen, for at puste en ballon op på tid, og på trods af at julemanden (som den eneste) ikke kunne høre hans navn, så var Villads mega sej!

Det har været en fantastisk uge, og om lidt er det weekend. Vi skal både i tivoli og til julefrokost, og til næste Blog Of Friday, er det jo faktisk jul!!!

Ha´den mest fantastiske uge!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #14