Blog Of Friday #16

Blog Of Friday #17

IMG_7675-1

Det er endnu engang blevet fredag. Jeg skal bruge dagen på ledelse og improvisation, sammen med mine studiekammerater. Det skal nok blive godt, selvom jeg er en smule skeptisk overfor tanken om, at vi måske skal lave impro-teater. Ikke at det ikke er sjovt, men jeg har spillet meget teater som barn, og føler derfor lidt “been there, done that”. Ellers har min uge stået på arbejde, sushi-middag med én af bedste-veninderne, og masser af hygge med familien. Der er ikke så mange billeder, da jeg for en gang skyld har ladet telefonen ligge i tasken.

img_1240-jpg

Min storebror Mads laver de dejligste tegninger og flotteste malerier. Han er især god til at lave små tegninger til os, som f.eks. en lille blomst, en stjerne, en glad mand eller en sol. Jeg blir så glad hver gang jeg får en tegning, og det kan redde selv den dårligste dag. Denne tegning er en blomst til min mor, som han har tegnet på en Post-it.

img_1189-2

Alexander og jeg laver sjov på snappen.

Det har været en skøn uge. Min weekend står på familiehygge og afslapning, inden jeg på mandag starter 4 ugers praktik.

I må have en skøn weekend!

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Of Friday #16