Halloween

Så stop dog det klovneri!

img_8895

Vi har åbentbart adopteret endnu en ting fra USA, det var ikke nok med Halloween, og Valentinsday, nu klæder man sig ud som klovn og skræmmer livet af folk. Heldigvis er der ikke særlig mange tilfælde af denne, hvis du spørger mig, højst besynderlige adfærd, men alligevel vil jeg gerne komme med et opråb.

Seriøst bare stop. At skræmme mennesker fra vid og sans er ok, hvis de selv har valgt det. Hvis man har taget en tur i spøgelseshuset, eller sætter sig i biografen til en gyserfilm.

Men at rende rundt og skræmme livet af folk, iført klovnemasker og med et bat eller en kniv (ægte eller ej) i hånden, er ikke ok. Nu er det kommet så vidt så politiet også skal bruge ressoucer på det. Politiet som i forvejen ligger vandret.

Jeg begriber ikke at man har behov for at skræmme livet af folk på den måde. Det er Halloween, find en god og skræmmende Halloweenfest, eller få arbejde i et spøgelseshus, men lad ikke din skræmmelyst gå ud over andre.

Bare STOP NU!

 

 

 

Kærligst

IbenME

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween